Επιστροφή προϊόντων

Ακύρωση παραγγελίας
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε μέρος της παραγγελία σας ή ολόκληρη την παραγγελία παρακαλώ να έχετε υπόψιν σας πως η ακύρωση γίνεται δεκτή εντός μίας ώρας από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Πέραν της μίας ώρας καμία ακύρωση δε γίνεται αποδεκτή.

Αλλαγές
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέρος της παραγγελία σας ή ολόκληρη την παραγγελία εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που την παράδοσης, χωρίς καμία υποχρέωση αναφοράς λόγου για τον οποίο έγινε η επιστροφή. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να επιβαρυνθείτε αποκλειστικά με το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Ωστόσο, αν ο λόγος επιστροφής ενός προϊόντος οφείλεται σε σφάλμα της εταιρείας ή λάθος νούμερο, αναλαμβάνουμε να καλύψουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Για να έχετε το δικαίωμα αλλαγής, πρέπει να μας στείλετε ένα μήνυμα στη διεύθυνση sales@leleclothing.com περιγράφοντας το προϊόν που πρόκειται να επιστρέψετε και την ημερομηνία αγοράς ή να συμπληρώσετε τη ¨φόρμα επιστροφής προϊόντος”. Θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν σε άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε και να επιβεβαιώσετε πως δεν έχουν αφαιρεθεί από το προϊόν οι ετικέτες του. Η επιστροφή γίνεται αποδεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης εκ μέρους της εταιρείας και συμπεριληφθεί και η απόδειξη πληρωμής.

Η επιστροφή των χρημάτων ολοκληρώνεται εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος (εξαρτάται από τη μέθοδο πληρωμής που επιλέξατε και το τρόπο επιστροφής του προϊόντος). Αν ο λόγος επιστροφής ενός προϊόντος έγκειται σε σφάλμα της εταιρείας, η LELE αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραδώσει εκ νέου την παραγγελία σας στη διεύθυνση αποστολής με δικά της έξοδα. Σε περίπτωση που οι πελάτες επιθυμούν να επιστρέψουν μία παραγγελία, όταν δεν είναι ευθύνη της εταιρείας, τότε θα επιβαρυνθούν με το σχετικό κόστος μεταφοράς. Όταν μας στέλνετε πίσω ένα προϊόν, η εταιρεία μας θα το λάβει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για επιστροφές στην Ελλάδα με μεταφορική Speedex ή 3-5 εργάσιμες ημέρες για επιστροφές εκτός Ελλάδας με τη μεταφορική ΤΝΤ. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν μόνο σε περίπτωση που επιλέξατε τις προαναφερόμενες υπηρεσίες ταχυμεταφοράς για τα προϊόντα που μας επιστρέφετε. Όταν λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, εντός 5 ημερών θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email.

Δικαίωμα αντικατάστασης
Η εταιρεία δεν παρέχει υπηρεσία αντικατάστασης, αλλά σας παρέχει τις ακόλουθες επιλογές επιστροφής:
α) πίστωση λογαριασμού
β) επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση που οι καταναλωτές επιθυμούν να αλλάξουν κάποιο προϊόν, πρέπει να επιστρέψουν το προϊόν και να κάνουν νέα παραγγελία. Αν ο λόγος για την επιστροφή ενός προϊόντος οφείλεται σε σφάλμα της εταιρείας, τότε η εταιρεία αναλαμβάνει το σχετικό κόστος επιστροφής.

Ελέγχοντας προσεκτικά την παραγγελία σας κατά την παράδοση και ειδικά  αν η συσκευασία του προϊόντος είναι άθικτη, θα μπορείτε να εντοπίστε και να μας ενημερώσετε για οποιεσδήποτε εμφανείς βλάβες.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε, θα πρέπει να τα αποστείλετε  στην ακόλουθη διεύθυνση.

LELE Clothing IKE Ολύνθου 65 54351 Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο 2310989853

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ:

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ;

ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ: